Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

19.10.2017

Sopimusneuvotteluiden tavoitteena on palkankorotus

Palomiesliiton keskeinen tavoite loppu vuodesta alkavissa työ- ja virkaehtosopimusten neuvotteluissa on palkankorotus.
16.10.2017

Haku PHT:n hyvinvointintijaksoille 2018 on alkanut

Haku talven ja kevään 2018 PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Jaksoja on tarjolla sekä perheille että työttömille.
10.10.2017

SPALin julkilausuma: Vihapuhetta ei hyväksytä

Palomiesliitto irtisanoutuu kaikesta puheesta ja kirjoittelusta, joka voidaan tulkita toisen ihmisarvoa loukkaavaksi tai syrjiväksi.
Tunnisteet: arvot
05.10.2017

Uudistusten turvallisuusvaikutukset on otettava vakavasti

Valtioneuvoston hyväksymässä sisäisen turvallisuuden strategiassa (5.10.2017) myönnetään, että julkisten palveluiden kovalla uudistumispaineella saattaa olla turvallisuusvaikutuksia.

SPAL ja HAL esittäytyvät 12.10. Pelastusopistolla

Palomiesliiton ja Hätäkeskusammattilaisten liiton infopiste on Pelastusopiston aulassa Kuopiossa 12.10. torstaina kello 10.00–18.00.
Tunnisteet: opiskelijat
27.09.2017

Työsuojeluvaalit tulevat – asetu ehdolle ja äänestä

Työpaikkojen työsuojeluvaltuutetut valitaan vaaleilla loka–joulukuussa. Asetu ehdolle ja äänestä vaaleissa, sillä työsuojeluvaltuutetut ovat keskeisessä roolissa vaikuttamassa omaan ja työkavereiden työympäristöön ja työoloihin.
19.09.2017

Sisäministeriö esittää hätäkeskuspäivystäjien koulutukseen lisärahaa

Sisäministeriö esittää vuoden 2018 budjettiin pelastustoimen ja hätäkeskustoiminnan menoihin yhteensä noin 67 miljoonaa euroa.
Tunnisteet: hätäkeskus
22.08.2017

Joulun hyvinvointijaksojen haku alkanut

Haku joulun ja vuoden vaihteen PHT:n 1. askel perheille -hyvinvointjaksoille on alkanut. Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.
17.08.2017

Pelastustoimen työaikajärjestelmistä tehdään laaja-alainen selvitys

Palomiesliiton aloitteesta on perustettu työryhmä, joka tekee laaja-alaisen selvityksen pelastustoimen työaikajärjestelmistä. Tarkoituksena on kartoittaa pelastuslaitosten työaikakäytäntöjen nykytila sekä haasteet ja mahdollisuudet.
Tunnisteet: työaika
21.06.2017

Pohjois-Karjalan paloasemien liian pienet vahvuudet uhka turvallisuudelle

Pohjois-Karjalan pelastustoiminnan toimintakyky on ajettu alas liian pienillä miehistövahvuuksilla. Pelastusvalmiuden alentumisen myötä maakunnan kansalaisten turvallisuus ja palomiesten työturvallisuus ovat heikentyneet merkittävästi.
Tunnisteet: työturvallisuus
13.06.2017

KoHo linjasi suosituksensa maakuntien väliaikaisten yhteistoimintaelinten paikkajaoista

Kunta-alan koulutettu hoitohenkilöstö KoHo on linjannut suosituksensa maakuntien väliaikaisten yhteistoimintaelinten paikkajaoista.
Tunnisteet: koho
30.05.2017

Zalandolla alennuksia Jäsenedut.fi-palvelussa

Jäsenedut.fissä on 29.05 - 04.06.2017 Zalandon erikoiskampanja, jonka aikana miesten valikoimasta on 15 % alennus.
15.05.2017

Lahjakortteja SPALin ja HALin kyselyyn vastanneille

Palomiesliiton ja Hätäkeskusammattilaisten liiton jäsenkyselyihin vastanneiden kesken arvottiin neljä 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Huhtikuussa toteutetuissa kyselyissä aiheena oli työhyvinvointi ja työsuhdeasiat.
21.04.2017

SPALin uudet nettisivut on julkaistu

Palomiesliiton uudet nettisivut julkaistiin tänään. Sivuja uudistettiin, jotta niiden käytettävyys mobiililaitteilla parantuisi ja visuaalinen ilme kuvastaisi paremmin koko jäsenistöä.
18.04.2017

SPALin paikalliskierros Etelä-Savossa 3. - 4.5.

Palomiesliiton toimiston väkeä ja Etelä-Savon palomiesyhdistysten edustajia vierailee Mikkelin ja Savonlinnan paloasemilla 3.5. sekä Pieksämäen paloasemalla 4.5. paikalliskierroksen merkeissä.
Tunnisteet: paikalliskierros
07.04.2017

Hyvinvointijaksoille haku käynnissä

Haku kevään ja kesän PHT:n hyvinvointijaksoille on käynnissä! Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.
06.04.2017

STTK:n hallitus: Työllisyyden vahvistamisen oltava hallituksen tärkein tavoite

STTK:n hallituksen mielestä maan hallituksen talouspolitiikan kärjessä on jatkossakin oltava työllisyyden lisääminen ja työttömyyden vähentäminen. Tähän liittyviä toimenpiteitä on vahvistettava hallituksen puoliväliriihessä.
Tunnisteet: sttk
31.03.2017

Palomiesten syövälle altistumisen torjunnassa on harpattu eteenpäin

Keski-Suomen pelastuslaitos on ensimmäisenä 22 pelastuslaitoksesta kertonut ilmoittavansa operatiivisen henkilöstönsä ASA-rekisteriin ja ryhtynyt merkittäviin toimiin syöpävaarallisille aineille altistumisen torjumiseksi.
30.03.2017

Palomiesliiton uudet sivut julkaistaan 21.4. – varauskalentereissa käyttökatkos 19. - 21.4.

Palomiesliiton uudet nettisivut julkaistaan pääsiäisen jälkeen 21.4. perjantaina.
30.03.2017

Palkansaajakeskusjärjestöt pettyivät koulutustyöryhmään

Hallitukselta odotetaan nyt parannuksia työttömien mahdollisuuteen opiskella.
Tunnisteet: sttk