Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

17.08.2017

Pelastustoimen työaikajärjestelmistä tehdään laaja-alainen selvitys

Palomiesliiton aloitteesta on perustettu työryhmä, joka tekee laaja-alaisen selvityksen pelastustoimen työaikajärjestelmistä. Tarkoituksena on kartoittaa pelastuslaitosten työaikakäytäntöjen nykytila sekä haasteet ja mahdollisuudet.
Tunnisteet: työaika
21.06.2017

Pohjois-Karjalan paloasemien liian pienet vahvuudet uhka turvallisuudelle

Pohjois-Karjalan pelastustoiminnan toimintakyky on ajettu alas liian pienillä miehistövahvuuksilla. Pelastusvalmiuden alentumisen myötä maakunnan kansalaisten turvallisuus ja palomiesten työturvallisuus ovat heikentyneet merkittävästi.
Tunnisteet: työturvallisuus
13.06.2017

KoHo linjasi suosituksensa maakuntien väliaikaisten yhteistoimintaelinten paikkajaoista

Kunta-alan koulutettu hoitohenkilöstö KoHo on linjannut suosituksensa maakuntien väliaikaisten yhteistoimintaelinten paikkajaoista.
Tunnisteet: koho
30.05.2017

Zalandolla alennuksia Jäsenedut.fi-palvelussa

Jäsenedut.fissä on 29.05 - 04.06.2017 Zalandon erikoiskampanja, jonka aikana miesten valikoimasta on 15 % alennus.
Tunnisteet: jäsenedut
15.05.2017

Lahjakortteja SPALin ja HALin kyselyyn vastanneille

Palomiesliiton ja Hätäkeskusammattilaisten liiton jäsenkyselyihin vastanneiden kesken arvottiin neljä 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Huhtikuussa toteutetuissa kyselyissä aiheena oli työhyvinvointi ja työsuhdeasiat.
21.04.2017

SPALin uudet nettisivut on julkaistu

Palomiesliiton uudet nettisivut julkaistiin tänään. Sivuja uudistettiin, jotta niiden käytettävyys mobiililaitteilla parantuisi ja visuaalinen ilme kuvastaisi paremmin koko jäsenistöä.
18.04.2017

SPALin paikalliskierros Etelä-Savossa 3. - 4.5.

Palomiesliiton toimiston väkeä ja Etelä-Savon palomiesyhdistysten edustajia vierailee Mikkelin ja Savonlinnan paloasemilla 3.5. sekä Pieksämäen paloasemalla 4.5. paikalliskierroksen merkeissä.
Tunnisteet: paikalliskierros
07.04.2017

Hyvinvointijaksoille haku käynnissä

Haku kevään ja kesän PHT:n hyvinvointijaksoille on käynnissä! Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.
Tunnisteet: jäsenedut
06.04.2017

STTK:n hallitus: Työllisyyden vahvistamisen oltava hallituksen tärkein tavoite

STTK:n hallituksen mielestä maan hallituksen talouspolitiikan kärjessä on jatkossakin oltava työllisyyden lisääminen ja työttömyyden vähentäminen. Tähän liittyviä toimenpiteitä on vahvistettava hallituksen puoliväliriihessä.
31.03.2017

Palomiesten syövälle altistumisen torjunnassa on harpattu eteenpäin

Keski-Suomen pelastuslaitos on ensimmäisenä 22 pelastuslaitoksesta kertonut ilmoittavansa operatiivisen henkilöstönsä ASA-rekisteriin ja ryhtynyt merkittäviin toimiin syöpävaarallisille aineille altistumisen torjumiseksi.
30.03.2017

Palomiesliiton uudet sivut julkaistaan 21.4. – varauskalentereissa käyttökatkos 19. - 21.4.

Palomiesliiton uudet nettisivut julkaistaan pääsiäisen jälkeen 21.4. perjantaina.
30.03.2017

Palkansaajakeskusjärjestöt pettyivät koulutustyöryhmään

Hallitukselta odotetaan nyt parannuksia työttömien mahdollisuuteen opiskella.
28.03.2017

Turvallinen Suomi -tunnustus tutkija Juha Laitiselle

Vuoden 2017 Turvallinen Suomi - Pro Securitate -palkittu on tutkija Juha Laitinen. Tunnustus myönnettiin Laitiselle hänen ansioistaan pelastusalan ammattilaisten työturvallisuuden edistämisessä.
Tunnisteet: turvallinen suomi
27.03.2017

STTK ehdottaa: Valinnanvapauden lakivalmisteluun aikalisä

STTK kannattaa sote-uudistuksen päätavoitteita ja suhtautuu myönteisesti myös asiakkaiden valinnanvapauteen.
20.03.2017

Ammattilainen.fi esittelee pelastustoimen kuntavaaliehdokkaita

Kuntavaaleissa on ehdolla useita pelastustoimen ammattilaisia.
Tunnisteet: kuntavaalit
19.03.2017

SPALin ja HALin info opiskelijoille 5.4.

Palomiesliiton ja Hätäkeskusammattilaisten liiton infopiste on Pelastusopiston aulassa Kuopiossa 5.4. keskiviikkona kello 9.00–13.00.
Tunnisteet: opiskelijat
15.03.2017

STTK: Suomalainen sopimus- ja neuvottelujärjestelmä on hapettomassa tilassa

EK:n puheenjohtajan ”avaus” suomalaisten palkkojen liian korkeasta tasosta viestii siitä, miten kauas elinkeinoelämän johdossa on etäännytty suomalaisesta työmarkkinatodellisuudesta ja palkansaajien arjesta.
08.03.2017

SM: Esitys pelastustoimen uudistuksesta eduskunnan käsiteltäväksi

Vuoden 2019 alusta 18 maakuntaa järjestäisivät kukin pelastustoimen omalla alueellaan.
Tunnisteet: rakenneuudistus
08.03.2017

Palomiesliittoon liittyi 4300:s jäsen

Palomiesliittoon on tänään kansainvälisenä naistenpäivänä liittynyt 4300:s jäsen. Sattumalta juhlapäivää korostaen uusin jäsen on nainen.
06.03.2017

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 28.3.

Suomen Palomiesliitto SPAL ja Hätäkeskusammattilaisten liitto HAL järjestävät 28.3.2017 Turvallinen Suomi -seminaarin.
Tunnisteet: turvallinen suomi