Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 28.3.
06.03.2017

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 28.3.

Suomen Palomiesliitto SPAL ja Hätäkeskusammattilaisten liitto HAL järjestävät 28.3.2017 Turvallinen Suomi -seminaarin.

Maksuton ja kaikille avoin seminaari järjestetään Marina Congress Centerissä Helsingissä. Seminaariin tulee ilmoittautua 14.3. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto[a]palomiesliitto.fi.

Seminaarissa luennoivat muun muassa sisäministeriön hankejohtaja Taito Vainio pelastustoimen uudistuksesta otsikolla: "Mikä muuttuu ja mikä ei pelastustoimessa?" sekä Hätäkeskuslaitoksen johtaja Marko Nieminen otsikolla "Hätäkeskus viranomaisten ketjussa". Ohjelmassa on myös puolueiden paneelikeskustelu.

Lisätietoja: www.turvallinensuomi.fi

19.04.2017