Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Hyvinvointijaksoille haku käynnissä
07.04.2017

Hyvinvointijaksoille haku käynnissä

Haku kevään ja kesän PHT:n hyvinvointijaksoille on käynnissä! Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.

PHT:n hyvinvointijaksot tarjoavat lapsiperheille ja työterveyden ulkopuolisille työikäisille uutta virettä terveyteen ja elämyksiä upeissa luonnonmaisemissa. Tutustu kohteisiin ja hauskoihin ohjelmiin osoitteessa www.pht.fi.

Aikuisen omavastuu jaksolla on 25 euroa / vuorokausi, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot puoleen hintaan. Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla 50 euroa hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.

Lisätietoja PHT:n hyvinvointijaksoista: wwww.palomiesliitto.fi > Jäsenpalvelu > Jäsenedut > Hyvinvointijaksot

19.04.2017
20.04.2017