Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

26.11.2008

SPAL:n puheenjohtajana jatkaa Kim Nikula

SPAL: Suomen Palomiesliitto SPAL ry:n liittohallituksen puheenjohtajana seuraavana kaksivuotiskautena 2009-2010 jatkaa Kim Nikula.
Tunnisteet: liittokokous
26.11.2008

Pelastustoimen tavoitteet ja teot ristiriidassa

SPAL: Pelastustoimen tavoitteiden ja käytännön kehittämistoimien välillä on vakava ristiriita, huomauttaa Palomiesliiton liittokokous julkilausumassaan.
Tunnisteet: eläkeikä, liittokokous
17.09.2008

Ruotsin palomiesten etujärjestö tukee suomalaista eläketavoitetta

SPAL: Suomalaisten ja ruotsalaisten palomiesten etujärjestöt tapasivat Ahvenanmaalla 16.-17. syyskuuta.
17.09.2008

Palomiesten eläkeiän lasku vaikuttaisi myönteisesti kansalaisten turvallisuuteen

SPAL: Suomen Palomiesliitto on huolestunut suomalaisten turvallisuudesta pelastusalan henkilöstön ikääntyessä.
Tunnisteet: eläkeikä
12.05.2008

Pelastusalan työvoimapulaa ei saa paikata epäpätevällä henkilöstöllä

SPAL: Pelastusalan työvoimapula on johtanut epäterveeseen ilmiöön: pelastuslaitokset ovat palkanneet epäpätevää henkilöstöä esimerkiksi palomiesten virkoihin, koska ammattilaisia ei ole tarjolla.
Tunnisteet: koulutus
09.04.2008

Pelastustoimen täysipainoinen kehittäminen edellyttää pikaista ratkaisua palomiesten eläkeiästä

SPAL: Pelastusalalla odotetaan valtiovarainministeriön ratkaisevan palomiesten eläkeikäkysymyksen pikaisesti.
25.03.2008

Pelastusalaa uhkaa työvoimapula jo ensi kesänä

SPAL: Pelastuslaitoksien toiminta on uhattuna, jos pelastusalan opiskelijamääriin ei saada pikaista lisäystä.
Tunnisteet: koulutus, pelastusopisto
13.03.2008

Kajaanin sairaankuljetuksen maakunnallistaminen perustuisi virheellisiin näkemyksiin

SPAL: Suomen Palomiesliiton puheenjohtaja Kim Nikula pitää Kainuun sairaankuljetusjärjestelmän siirtämistä maakunnalle epäonnistuneena ratkaisuna.
Tunnisteet: ensihoito
10.03.2008

Pelastustoimen laadusta pidettävä kiinni

SPAL: "Pelastustoimen laatuvaatimuksiin ei tule tehdä minkäänlaisia heikennyksiä. Kansalaiset luottavat pelastusviranomaisten toimintaan ja kokevat, ettei pelastustoimen tasosta tule tinkiä jatkossakaan", huomauttaa Palomiesliiton puheenjohtaja Kim Nikula.