Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

30.11.2011

SPAL: Palomiesten urakehityksestä saatava viimein todellisuutta

Henkilöstön urakehitystä on saatava viimeinkin eteenpäin alan toimijoiden laajalla yhteistyöllä.
Tunnisteet: liittokokous, työurat
24.11.2011

KTN: Kunta-alan sopimukset allekirjoitettu

Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus KVTES ja teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS allekirjoitettiin tänään.
23.11.2011

KTN: Hallitus hyväksyi kunta-alan sopimukset

KTN:n hallitus hyväksyi tänään (23.11.) kunta-alan virka- ja työehtosopimukset.
22.11.2011

KTN: Ensimmäinen neuvottelutulos

Teknisen henkilöstön osalta neuvottelut jatkuivat 22.11. illalla.
18.11.2011

KTN: Neuvotteluissa vielä paljon auki

Tekstikysymykset ja kustannuslaskenta olivat keskeisessä osassa neuvotteluissa 18.11.
14.11.2011

KTN: Yhteiset tavoitteet jätettiin

Neuvottelut raamiratkaisun soveltamisesta kunta-alalla jatkuivat maanantaina 14.11.
08.11.2011

SPAL: Liittokokous Kuopiossa

Palomiesliiton vuoden 2011 liittokokous järjestetään Kuopiossa 30. marraskuuta.
Tunnisteet: liittokokous
08.11.2011

SM: Räsänen: Työhyvinvoinnin kehittäminen avainasia

Sisäministeri Päivi Räsänen pitää pelastusalan henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämistä keskeisenä asiana, jolla työuria alalla saadaan pidennettyä.
Tunnisteet: sisäministeriö
20.10.2011

KTN: Kunta-alan neuvottelut aloitettiin

Pääsopijajärjestöt ja Kuntatyönantaja totesivat olevansa valmiit aloittamaan neuvottelut ns. raamisopimuksen pohjalta.
14.10.2011

KTN: Alakohtaiset neuvottelut alkavat

Työmarkkinakeskusjärjestöjen hallinnot ovat hyväksyneet 13.10. syntyneen neuvottelutuloksen raamisopimukseksi Suomen kilpailukyvyn ja työllisyyden turvaamisesta.
13.10.2011

Raamisopimus puolustaa suomalaisia työpaikkoja

STTK: Keskusjärjestön hallitus on hyväksynyt keskusjärjestöjen neuvottelutuloksen työmarkkinoiden raamisopimukseksi.
Tunnisteet: sttk
06.10.2011

Juha Tarvaisesta ensimmäinen Stadin brankkari

Helsingin kaupungin pelastuslaitos: Tarvaisen valintaa perustellaan mm. myönteisellä asenteella ja ammatillisella monipuolisuudella.
28.09.2011

Pelastustoimeen kannattaa investoida

SPAL: Kansalaisten turvallisuuden kannalta pelastustoimeen sijoitetun euron tuotto on viisinkertainen, kirjoittaa Palomiesliiton puheenjohtaja Kim Nikula Uutispäivä Demarissa.
19.09.2011

Toimintavalmiusohjeen luonnos lausuntokierroksella

SPAL: Toimintavalmiusohjetta valmistellut työryhmä on saanut työnsä valmiiksi ja luonnos on käsitelty sisäministeriön pelastusosaston johtoryhmässä.
Tunnisteet: toimintavalmiusohje
18.08.2011

KTN: Inflaatio syö kunta-alan palkkojen ostovoimaa

KTN: Kunta-alan palkkojen ostovoima on laskenut lähes kaksi prosenttiyksikköä kuluneen vuoden aikana
11.08.2011

Helsinki otti kaksoisvoiton CrossFire-kilpailussa

SPAL: Nopeatempoinen kisa keräsi paljon yleisöä Helsingin Rautatientorille. Kymmenen joukkuetta kisasi seitsemässä eri lajissa.
05.08.2011

CrossFire ja PM-kilpailut Helsingissä

SPAL: Helsingissä järjestetään kahdet palomiesten kansainväliset urheilukilpailut elokuun toisella viikolla
21.06.2011

Hallitusohjelmassa pelastustoimi huomioitu lyhyesti

SPAL: Painotus on koko maan kattavassa pelastustoimen järjestelmässä, joka kriisien ja onnettomuuksien johtovastuun ja hoidon lisäksi panostetaan nykyistä enemmän ennaltaehkäisyyn.
Tunnisteet: valtioneuvosto
30.05.2011

Pelastuslaitosten toimintakyky turvattava

SPAL: Palomiesliitto vaatii, että tulevassa hallitusohjelmassa jatketaan pelastuslaitosten toimintakyvyn turvaamista ja etsitään ratkaisu ongelmiin, jotka aiheutuvat palomiesten epäedullisesta ikärakenteesta.
Tunnisteet: valtioneuvosto
25.05.2011

Toimintavalmiusohjeeseen ei saa tehdä heikennyksiä

SPAL: Uudistustyön alla olevaan toimintavalmiusohjeeseen ei saa tehdä heikennyksiä kansalaisten ja pelastushenkilöstön turvallisuuden kustannuksella.
Tunnisteet: toimintavalmiusohje