Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

30.11.2012

SPAL: Pelastamista ei saa vaarantaa talouden takia

Pelastuslaitosten valmiutta pelastaa ja ennaltaehkäistä onnettomuuksia ei saa heikentää kuntien taloustilanteen johdosta, totesi Palomiesliiton liittokokous.
14.11.2012

SPAL: Työkyvyttömyyskulut pakottavat pelastuslaitokset urasuunnitteluun

Pelastuslaitosten henkilöstötietoja on ensimmäistä kertaa koottu valtakunnallisesti. Varhe-kustannukset rasittavat merkittävästi laitosten taloutta.
Tunnisteet: työurat
29.10.2012

SPAL: Valtuustoihin lähes 40 pelastusalan ammattilaista

Kuntavaaleissa valtuutetuiksi valituista pelastuslaitoksissa työskentelevistä suurin osa on paloesimiehiä ja palomiehiä.
Tunnisteet: kuntavaalit
18.10.2012

Helsingin Sanomat: Puolet palomiehistä työkyvyttömyyseläkkeelle

Lähes joka toisen pelastajan työura katkeaa ennen varsinaista eläkeikää työkyvyttömyyteen.
08.10.2012

Savon Sanomat: Palomiehet halutaan syöpäriskin seurantaan

Palomiesliitto, pelastuslaitokset, pelastusalan järjestöt ja Työterveyslaitos valmistelevat kaikkien Suomen kenttätyötä tekevien palomiesten ottamista syöpäriskin seurantaan eli ASA-rekisteriin.
Tunnisteet: työturvallisuus
03.10.2012

SPAL: Liittokokous Rovaniemellä 28.11.

Palomiesliiton liittokokoukseen on ilmoittauduttava 12.11. mennessä liiton toimistoon.
05.09.2012

SPAL: Palomiesten savualtistuksen vaaroja tutkittava lisää

Palomiesten altistumista syöpää aiheuttaville savun ja noen komponenteille on vähennettävä kaikin mahdollisin keinoin.
Tunnisteet: työturvallisuus
08.08.2012

SPAL: Luottamusmiestapaaminen Tampereella

Palomiesliiton luottamusmiehet ja paikallisyhdistysten puheenjohtajat tapaavat 5. syyskuuta.
07.08.2012

SPAL: Paikalliskierros Vantaalla ja Kuopiossa

Syksyn ensimmäiset jäsentapaamiset järjestetään Vantaalla 6.9. ja Kuopiossa 11.9.
Tunnisteet: paikalliskierros
09.07.2012

SM: Sisäisen turvallisuuden ohjelma on julkaistu

Valtioneuvosto on tehnyt periaatepäätöksen kolmannesta sisäisen turvallisuuden ohjelmasta, jonka nimi on Turvallisempi huominen.
Tunnisteet: sisäministeriö
15.06.2012

SPAL: Luottamusmiestapaamisia kehitetään

Palomiesliiton luottamusmiehet sopivat yhteistyön tiivistämisestä.
Tunnisteet: koulutus, luottamusmies
12.06.2012

STTK: Turvallisuus kuntalaisille yksi tärkeimmistä asioista

Turvallisuus nousi kärkisijoille, kun suomalaisilta kysyttiin oman kunnan tärkeimmistä palveluista.
30.05.2012

SPAL: Turvallinen Suomi -tunnustus Paavo Tiitalle

Vuoden 2012 Turvallinen Suomi -tunnustus on myönnetty Pohjois-Savon pelastuslaitoksen riskienhallintapäällikkö Paavo Tiitalle.
Tunnisteet: turvallinen suomi
24.05.2012

If: Kysymyksiä ja vastauksia matkavakuutuksesta

Palomiesliiton jäsenmaksuun sisältyy If:n matkavakuutus. Katso If:n koostama esittely vakuutuksen sisällöstä!
Tunnisteet: jäsenedut, vakuutukset
10.05.2012

SPAL: Ilmoittaudu Turvallinen Suomi -seminaariin

Pelastustoimi- ja hätäkeskusaiheinen seminaari järjestetään Helsingissä 29. toukokuuta.
Tunnisteet: turvallinen suomi
25.04.2012

SPAL: Turvallisuus on yhteinen asia

Suomen tavoitteeseen olla Euroopan turvallisin maa on vielä matkaa, kirjoittaa Kim Nikula Demari-lehdessä.
18.04.2012

SM: Toimintavalmiusohje julkistettu

Pelastustoimen toimintavalmiuden suunnitteluohje on valmistunut.
Tunnisteet: toimintavalmiusohje
22.02.2012

SPAL: Eroon perusteettomista määräaikaisuuksista

Välillä määräaikaisuuksien perusteet ovat epäselviä tai määräaikaisia sopimuksia ketjutetaan.