Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

21.12.2015

SM: Pelastustoimen uudistukseen tähtäävä valmistelu käynnistyi

Sisäministeriö on asettanut hankkeen kehittämään pelastustointa.
10.12.2015

STTK:n mielestä epäoikeudenmukaiset pakkolait voidaan välttää

STTK:n puheenjohtajan Antti Palolan mielestä ovi yhteiskuntasopimusneuvotteluille on auki, vaikka hallituksen pakkolakipaketin lainsäädäntötyö etenee.
02.12.2015

STTK:Työmarkkinoiden ranttalimeiningillä Suomi ei menesty

STTK:n puheenjohtaja Antti Palola on erittäin pettynyt työmarkkinaneuvotteluiden kariutumiseen.
30.11.2015

Palkansaajien keskusjärjestöhanke sai vauhtia työmarkkinatilanteesta

Ammattiliitot arvioivat tarpeen perustaa uusi palkansaajakeskusjärjestö kasvaneen nykyisessä työmarkkinatilanteessa.
Tunnisteet: uusi keskusjärjestö
25.11.2015

Pelastustoimelle tehtävä valtakunnallinen palvelutasopäätös

Pelastustoimen palveluiden taso on määriteltävä valtakunnallisesti, vaatii Suomen Palomiesliitto SPALin liittokokous.
23.11.2015

SPAL pettyi ammatillisen eläkeiän nostoon

Eduskunta aikoo puuttua julkisen sektorin ammatillisiin eläkeikiin. Se hyväksyi perjantaina lakiesityksen, joka nostaa ammatillisia eläkeikiä asteittain. Suomen Palomiesliitto SPAL pettyi eduskunnan päätökseen.
Tunnisteet: eläkeikä
12.11.2015

Palkansaajakeskusjärjestöt tyrmäävät pakkolait

STTK, SAK ja Akavatyrmäävät hallituksen aikomuksen heikentää työehtoja.
11.11.2015

Pelastustoimen uudistaminen vaarassa jäädä keskeneräiseksi

Suomeen on päätetty perustaa 18 itsehallintoaluetta, jotka ottavat vastuulleen soten lisäksi pelastustoimen tehtävät. Suomen Palomiesliitto SPAL varoittaa, että pelastustoimen uudistaminen jää keskeneräiseksi, jos aluepelastuslaitosten määrä vähenee ainoastaan neljällä.
11.11.2015

STTK:n hallitus ei hyväksy pakkolainsäädäntöä

Tänään kokoontuneen STTK:n hallituksen mielestä maan hallituksen pakkolakivalmistelussa ovat unohtuneet kokonaan oikeus, kohtuus ja oikeudenmukaisuus.
15.10.2015

STTK: Paikallinen sopiminen ei saa murentaa sopimusjärjestelmää ja yleissitovuutta

Hallituksen asettaman selvitysmiehen ehdotukset paikallisen sopimisen kehittämiseksi on julkaistu.
14.10.2015

Talven 1.Askel-jaksojen haku alkaa

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää 1.1. - 30.4.2016 hyvinvointijaksoja perheille. Haku jaksoille alkaa 15.10.
14.10.2015

STTK: Työttömyysturvauudistus ei tue uudelleen työllistymistä

Hallitus on päättänyt ohjelmansa mukaisesti ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan tehtävistä leikkauksista.
21.09.2015

SM: Sisäministeriö asettaa hankkeen pelastustoimen uudistamiseksi

Sisäministeri Petteri Orpo asettaa hankkeen pelastustoimen uudistamiseksi.
18.09.2015

Palomiesliitto sanoi ei pakkolainsäädännölle

Pelastusalan ammattilaiset, ensihoitajat ja hätäkeskuspäivystäjät kokoontuivat tänään Helsingin Rautatientorille ja Oulun Rotuaarille mielenilmaukseen sopimusoikeuden puolesta, työehtojen yksipuolista heikentämistä vastaan.
17.09.2015

Huomenna alueellinen mielenilmaus Oulun Rotuaarilla

Palomiesliiton paikallisyhdistykset osallistuvat perjantaina 18.9. Oulussa järjestettävään palkansaajien alueelliseen mielenilmaukseen.
16.09.2015

SPAL mielenilmaukseen ”arvokasta työtä” teemalla

Palomiesliitto osallistuu palkansaajien mielenilmaukseen "Arvokasta työtä" -teemalla. Iskulauseella kiinnitetään huomiota työn vaativuuden ja palkkauksen ristiriitaan.
11.09.2015

Palomiesliitto Rautatientorille mielenilmaukseen

Suomen Palomiesliitto SPAL osallistuu 18.9. Helsingin Rautatientorilla järjestettävään palkansaajien mielenilmaukseen.
11.09.2015

STTK, Akava ja SAK: Työntekijät kokoontuvat mielenosoitukseen ensi perjantaina

STTK:n, Akavan ja SAK:n liittojen jäsenet osoittavat mieltään Helsingin Rautatientorilla perjantaina 18. syyskuuta kello 11 alkaen.
10.09.2015

STTK: Koulutuksesta ja osaamisesta leikkaaminen on tulevaisuudelta varastamista

STTK:n mielestä kestävyysvajeen hallinta on talouspolitiikassa tärkeämpi tavoite kuin lyhyen aikavälin velkaantumisen lopettaminen.
10.09.2015

Miten paljon hallitus rokottaa?

STTK on tehnyt laskelmia siitä, miten hallituksen esittämä kilpailukykypaketti rokottaisi keskituloista STTK:laista ”Toimisten” perhettä.