Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

31.01.2017

SPALilaisille tarjolla mökkejä alennettuun hintaan

HimosLomat tarjoaa Palomiesliiton jäsenille lomamökkejä Himoksella alennettuun hintaan helmikuun alusta huhtikuun puoleen väliin.
Tunnisteet: jäsenedut
18.01.2017

STTK: Uusi työmarkkinamalli tarvitsee onnistuakseen jämäkkää koordinaatiota

STTK:n hallitus keskusteli vuoden ensimmäisessä kokouksessaan uudesta työmarkkinamallista, jota vientiliitot ovat viime vuoden aikana valmistelleet.
18.01.2017

STTK: Osaamisen kehittämiseen työpaikoilla panostettava enemmän

STTK teettämän kyselyn mukaan 42 prosenttia palkansaajista kokee työnantajansa tarjoavan melko huonosti tai ei lainkaan mahdollisuuksia osaamisen ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.
13.01.2017

Lahjakortti arvottiin mobiilijäsenkortin ladanneiden kesken

Palomiesliiton mobiilijäsenkortin vuoden 2016 loppuun mennessä ladanneet osallistuivat RotorStar-verkkokaupan lahjakortin arvontaan.
12.01.2017

STTK uudisti strategiansa ja organisaationsa

STTK:n toimiston yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.
11.01.2017

STTK: Työhyvinvoinnin edistäminen työpaikoilla yhä täysin riittämätöntä

STTK:n teettämän kyselyn mukaan valtaosa suomalaisista työntekijöistä (57 %) kokee, että heidän työpaikallaan ei edistetä lainkaan tai edistetään melko huonosti suunnitelmallista työssä jaksamista ja työhyvinvointia.
10.01.2017

Hostellijärjestön messuetu: kansainvälinen hostellikortti uutiskirjeen tilaaville

Suomen Hostellijärjestö esittelee Matkamessuilla Helsingissä 19. - 22.1. hostellietuja.
Tunnisteet: jäsenedut