Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

24.02.2017

Hyödynnä jäsenetusi ja varaudu henkivakuutuksella

Henkivakuuttaminen on yksi tärkeimmistä varautumisen keinoista, jolla varaudutaan puolison kuolemaan, mutta silti vain noin kolmanneksella työikäisistä on henkivakuutus.
Tunnisteet: jäsenedut
17.02.2017

Palkansaajakeskusjärjestöt esittävät kevääksi neuvotteluja keskusjärjestösopimusten siirtämisestä

STTK, SAK ja Akava esittävät, että Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n purkamista keskusjärjestösopimuksista käydään jokaisella toimialalla sopimusneuvottelut jo tämän kevään aikana.
14.02.2017

STTK esittää yhteistoimintalainsäädännön uudistamista

STTK esittää yhteistoimintalainsäädännön kokonaisuudistusta. Tavoitteena on merkittävä rakenteellinen uudistus, joka muodostuu kahdesta kokonaisuudesta.
13.02.2017

Tartuntatautilaki uudistuu

Uusi tartuntatautilaki astuu voimaan 1.3.2017. Uuden lain velvoittamana työnantajien on tarjottava kaikille ensihoidossa työskenteleville asianmukainen rokotussuoja.
08.02.2017

STTK: Palkansaaja tienannut tänään pörssipomon päiväpalkan

Suomalaisella palkansaajalla on tänään 8. helmikuuta takanaan 27 arkityöpäivää. STTK on laskenut, että vuonna 2015 palkansaaja tarvitsi tämän verran työpäiviä ansaitakseen saman kuin suuren, pörssilistatun yhtiön toimitusjohtaja päivässä.
02.02.2017

STTK: Työntekijöiden vaikutusmahdollisuudet työpaikan kehittämiseen vähäiset

STTK:n teettämän kyselyn perusteella 57 prosenttia palkansaajista kokee, ettei ole lainkaan tai on melko vähän vaikutusmahdollisuuksia siihen, miten omaa työpaikkaa kehitetään.
02.02.2017

Palomiesliitto tyrmää Työterveyslaitoksen tutkimushankkeen

Työterveyslaitos on käynnistänyt Minkälainen työvuorojärjestelmä sopii pelastushenkilöstölle -tutkimus- ja kehittämishankkeen. Hankkeen toteutus edellyttää henkilöstön suostumusta osallistua tutkimuksen kyselyihin ja kenttämittauksiin. Palomiesliitto pelastusalan suurimpana henkilöstöjärjestönä katsoo, että liiton jäsenten ei tule osallistua tutkimukseen.
Tunnisteet: työaika
01.02.2017

Jäsenedut.fi SPALin jäsenten käyttöön

Palomiesliitto on solminut yhteistyösopimuksen Jäsenedut.fi-palvelun kanssa. Palvelu tarjoaa ajankohtaisia tarjouksia ammattiliittojen jäsenille.
Tunnisteet: jäsenedut