Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

21.04.2017

SPALin uudet nettisivut on julkaistu

Palomiesliiton uudet nettisivut julkaistiin tänään. Sivuja uudistettiin, jotta niiden käytettävyys mobiililaitteilla parantuisi ja visuaalinen ilme kuvastaisi paremmin koko jäsenistöä.
18.04.2017

SPALin paikalliskierros Etelä-Savossa 3. - 4.5.

Palomiesliiton toimiston väkeä ja Etelä-Savon palomiesyhdistysten edustajia vierailee Mikkelin ja Savonlinnan paloasemilla 3.5. sekä Pieksämäen paloasemalla 4.5. paikalliskierroksen merkeissä.
Tunnisteet: paikalliskierros
07.04.2017

Hyvinvointijaksoille haku käynnissä

Haku kevään ja kesän PHT:n hyvinvointijaksoille on käynnissä! Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.
Tunnisteet: jäsenedut
06.04.2017

STTK:n hallitus: Työllisyyden vahvistamisen oltava hallituksen tärkein tavoite

STTK:n hallituksen mielestä maan hallituksen talouspolitiikan kärjessä on jatkossakin oltava työllisyyden lisääminen ja työttömyyden vähentäminen. Tähän liittyviä toimenpiteitä on vahvistettava hallituksen puoliväliriihessä.
Tunnisteet: sttk